0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Wout Weghorsts stadig forbedrende toppskytter
02 Apr

Wout Weghorsts stadig forbedrende toppskytter

Før den potensielle spilleren Wout Weghorst kom til Bundesliga, var karrieren hans ikke jevn. Men da han først ankom Wout Weghorst, injiserte spissen lidenskap og vitalitet i klubben: iført draktsett fotball scoret han 17 mål i sin første sesong. Rangerte som nummer tre på lagets målscorer, og hjalp Wout Weghorst tilbake til den europeiske konkurransen!

Med en høyde på 1,97 meter har Wout Weghorst blitt lagets spiss. Utmerket fysisk form, dominans av høyhøyde ball og rask bevegelse har skapt en toppskytter som fremdeles forbedrer seg. I den 22. runden av Bundesliga 19/20 sesongen, i VfL Wolfsburg 3-2 bortekamp mot 1899 Hoffenheim, iført en VFL Wolfsburg draktsett, arrangerte han et hat-trick og ble den første spilleren i laghistorien som hadde på seg hette tre ganger!

Wout Weghorst, som for tiden er rangert som nummer 3 i tabellen, er en sterk konkurrent til Champions League neste sesong. Etter 26 runder har Wout Weghorst scoret 17 mål og bundet sin personlige rekord! Å nå en ny karrierehøyde er innen rekkevidde, og jeg ønsker at Wolf King og VfL Wolfsburg beveger seg mot et bredere stadium sammen!