0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Wirtz er godt å være ung
11 Oct

Wirtz er godt å være ung

De siste sesongene har Bundesliga produsert genier etter hverandre. Borussia Dortmunds Moukoko og Bayern Münchens Musiala er alle blitt stemplet som "Rising Stars", men det ser ut til at Wirtz fra Leverkusen er relativt i forkant. Posisjonen er mer stabil, iført draktsett fotball, spilletiden er rikelig og statistikken mer iøynefallende. Siden starten av Bundesligaen er Wirtz, som har vært fraværende på grunn av skade og blitt byttet ut, en sann effektivitetskonge. Han har vunnet 4 skudd på 6 kamper. Mål og 5 assists ble en gang et hett tema for å gjøre et snitt på 1 mål hvert 37. minutt.

Wirtz, iført en drakter, er en junior født i 2003 og begynte først i Le Leverkusen i januar 2020. Men på mindre enn to år steg verdien av en spøkende Bundesliga -rookie iført Bayer Leverkusen draktsett fra 200 000 euro til 6.500. Ti tusen euro. Så Leverkusen forlenget Wirtz sin kontrakt til 2026 i ett åndedrag.

Wirtz vil fortsette å spille for Leverkusen de neste årene. Hva slags resultater vil han skape for oss i fremtiden? La oss se frem til det sammen.