0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Wales er stolt av Bale
07 Sep

Wales er stolt av Bale

Wales i dag kan ikke lenger sammenligne seg med laget som brøt seg inn i semifinalen i Europacupen for fem år siden. Da de var i en gruppe med Belgia og Tsjekkia i forberedelsene, var de bestemt til å ha en farlig vei videre.

På bortescenen mot Hviterussland, som ikke er sterk, møtte Wales, som hadde på seg en draktsett fotball, imidlertid vanskeligheter. Selv om Bale scoret et straffespark i de første 4 minuttene, scoret han to mål på to minutter og snudde stillingen i første omgang. I det kritiske øyeblikket spilte toppstjernen en rolle igjen. I det 68. minutt av andre omgang scoret Bale to ganger på straffespark. På slutten av kampen scoret han et nytt skudd for å hjelpe Wales med å vinne loren.

Det er ingen tvil om at Bale er denne nattens røde dragehelt. Faktisk er dette ikke det første hat-tricket til Bale iført en Wales draktsett som en walisisk spiller. Han slo en gang inn i den tredje i en enkelt kamp i landslagsspillet i mars 2018. ball,

Når det gjelder nyheten om pensjonisttilværelsen, sa Bale: «Det ser ut til at alle spekulerer etter ønske, men alt er gjort opp, og jeg har ikke tenkt å avslutte karrieren min. For meg er det best å ikke snakke om det. Jeg forpliktet meg til å fokusere på tingene. "