0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
VfB Stuttgart er i perfekt stand og vant
06 Apr

VfB Stuttgart er i perfekt stand og vant

VfB Stuttgart hadde på seg en draktsett fotball i dette spillet og spilte mot SV Werder Bremen hjemme. I 6 runder av Bundesliga var VfB Stuttgart, som bare tapte mot Bayern München, i god form.

I løpet av de første 10 minuttene hadde SV Werder Bremen en relativt sterk offensiv! Augustine Pine scoret direkte fra et frispark og ble reddet, Schmid la umiddelbart til et skudd, med et kraftig momentum! Kerber utførte en redning på nivå fem, og hjemmelaget slapp unna. Siden den gang har de to lagene angrepet og forsvart hverandre og oppnådd gode resultater, men dessverre scoret ingen av dem. På slutten av pausespillet bundet de to sidene.

Kampen fortsatte, klimaks kom til det 81. minutt, VfB Stuttgart brøt dødløpet først! Vann første ball i omgangen 1-0, VfB Stuttgart hadde på seg en Bundesliga fotballdrakter for å ta ledelsen. I stoppetid hadde også SV Werder Bremen-spilleren et avgjørende avspark på høyre side av sekstenmeteren, men dessverre scoret han i målnettet. VfB Stuttgart beseiret SV Werder Bremen i finalen.