0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Vakre ting må tåle ventetiden
17 Nov

Vakre ting må tåle ventetiden

Det har vært for mange kalde flekker på fotballkampen i år. Etter at Ronaldo kom tilbake til Manchester United, var fansen veldig spent. Han endret ikke status quo i draktsett fotball. Nå føler alle bekymret for presidenten. Manchester Uniteds prestasjoner dette kvartalet lar folk virkelig være hjelpeløse. Presidenten alene kan ikke endre status quo, fordi fotball legger vekt på lagsamarbeid.

Italia 0-0 flatt Sveits, den forsvarende europacupmesteren falt i VM europeisk sluttspill. Det er fortsatt to lag som ikke er bestemt. De 12 play-off-lagene har produsert 10 lag, nemlig Portugal, Italia, Sverige, Wales, Skottland, Russland, Polen, Nord-Makedonia, Østerrike og Tsjekkia.

Det året førte Ronaldo alene til at Portugal slo gjennom, og nå er Ronaldo der fortsatt, og han har lagt til flere fremragende og voksne kvalitetsmonstre, og det er på tide at presidenten deler mer ansvar på sine skuldre. Sluttspillet avholdes 24. mars lokal tid i 2022. Før det kan alle kjøpe en Manchester United draktsett på den offisielle nettsiden trøyebutikken for å støtte dem!