0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Sancho er den rette måten å spille høyrevingen på
10 Nov

Sancho er den rette måten å spille høyrevingen på

I sommer brukte Manchester United 70 millioner euro for å hente Sancho fra Dortmund. Etter å ha brukt Manchester United- draktsett fotball er Sanchos prestasjon virkelig ikke bra, og han har blitt lagets jernbenk i Manchester United. Mange fans tror at Sanchos dårlige prestasjon hovedsakelig skyldes at Solskjær alltid lar ham spille på venstresiden, og Sanchos kjente posisjon er til høyre. I dette tilfellet ble Sanchos ytelse påvirket. Og nå er Solskjær klar til å endre Sanchos posisjon igjen, han er klar til å bytte Sancho til å ha på seg en wingback- Manchester United draktsett.

Hovedgrunnen til at Solskjær ønsker å gjøre dette er fordi han tror at dersom Sancho dukker opp på høyresiden, vil det hjelpe lagets offensiv på høyresiden. På de siste treningsøktene har Manchester United begynt å teste 3412-formasjonen, og Sanchos posisjon er høyre vingback.

Men Solskjær la ham til venstre og ba Greenwood sparke til høyre. Solskjær kan virkelig prøve å sette Greenwood fra benken og la Sancho spille på høyrekanten, så det tar ikke lang tid før Sancho finner formen.