0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Ronaldos prestasjon er avgjørende
27 Dec

Ronaldos prestasjon er avgjørende

I den 19. runden av ligaen slo Manchester City Leicester City med en score på 6:3 på hjemmebane, og fortsatte å konsolidere topplasseringen i tabellen. Jeg kan ikke forestille meg at hvis Guardiola får nok en sterk senter i vintervinduet, vil Manchester City være sterke. Hvor langt. Styrken til Manchester City forventes å gjøre Liverpool og Chelsea desperate, så hvis det ikke skjer noe uhell, er sannsynligheten for denne sesongens Premier League-mester fortsatt ikke mye spenning. Alle lag håper at lagets draktsett fotball farge vil vises på den høyeste scenen i Premier League.

Derimot er Premier Leagues fjerde fire veldig heftig. Under normale omstendigheter bør Manchester City, Liverpool og Chelsea, som er betydelig sterkere enn andre lag, kunne låse tre plasser på forhånd, West Ham United, Arsenal, Tottenham Hotspur og Manchester. United vil kjempe om de fire beste setene i den gjenværende ligaen. Blant disse fire lagene er Manchester United utvilsomt det sterkeste på papiret, men Solskjærs evner er begrenset og Manchester United har ikke prestert bra.

Etter at Ralf Rangnick erstattet Solskjær som Manchester United-trener, er det å vinne topp fire i ligaen utvilsomt det viktigste målet. Styrkene til Arsenal og Tottenham Hotspur vil utvilsomt gjøre Ralf Rangnick nervøs. Disse to Premier League-gigantene har blitt Manchester Uniteds fire største. hindring. Spillere i Manchester United draktsett vil gå til ære i Ralf Rangnick. For tiden er Manchester United 8 poeng bak Chelsea, som ligger på 4. plass under premissene om 3 korte kamper. Klarer vi å gripe muligheten er det fortsatt stor mulighet for å vinne 4. plassen. Ronaldos prestasjon er veldig viktig. For tiden er den portugisiske superstjernen Manchester Uniteds toppscorer. Ralf Rangnick må stole på Ronaldo for å angripe byen i fremtidige kamper. La oss vente og se.

Produkter med varmt salg