0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Ronaldo scoret to ganger
13 Sep

Ronaldo scoret to ganger

Fra debuten i Manchester United- draktsett i en alder av 18 år i 2003 debuterte han i draktsett fotball Red Devils i en alder av 36 år i 2021. Ronaldo beviste at han fremdeles er hovedpersonen i spillet og et idol av høy kvalitet. for generasjoner av fans. Dette spillet er ikke bare Ronaldos spill, men også forventningen til utallige fans. Ronaldo, 36, kom tilbake til Manchester United for første gang på 12 år. Han scoret en perfekt poengsum to ganger og fikk mange fans til å bryte ut i gråt.

I dette spillet, med Ronaldo scoret to dollar og Fernandes og Lingod scoret i siste etappe, slo Manchester United Newcastle 4-1, 3 seire og 1 uavgjort med 10 poeng, og nådde toppen av stillingen med antall mål.

Manchester Uniteds hjemmekamp mot Newcastle har tiltrukket seg verdensomspennende oppmerksomhet på grunn av Ronaldos returdebut. Det er vanskelig å finne en billett til Dream Theatre, og det er mange fans som bruker Manchester United draktsett. Som en nettmann sa på sosiale medier: "Det tok bare en halv time for Ronaldo å score 119. til 120. mål for Manchester United, mens de 118. til 119. målene spenner over hele min ungdom!"