0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Ronaldo og Neymar
03 Jun

Ronaldo og Neymar

Ifølge rapporter vil Allegri holde det første møtet med den nyopprettede toppledelsen for å diskutere lagets sommerovergang. Imidlertid har møtet ennå ikke startet, Mbappé til Real Madrid, Ronaldo til Paris Saint-Germain, Icardi til Juventus nyheter har spredt seg.

For ikke å si muligheten for denne erkjennelsen, hvis Mbappé er Real Madrids nye nr. 7- draktsett fotball, skal ingen ha en negativ holdning. Nøkkelen ligger i Ronaldo og Icardi, som begge er frontopportunister som har vunnet Serie A gyldne støvler, og alder er åpenbart Icardis fordel. Selv på slutten av karrieren er Ronaldos poengsumeffektivitet langt høyere enn for Icardi. Det gjenspeiles ikke bare i evnen til å gripe muligheter, men også fremmøte. På grunn av skaden er sesongens andre bror bare i Paris Saint- i alle konkurranser. Germain spilte 28 ganger og Champions League var enda mer granulær. Dette er ikke å si at det å gi Icardi i Juventus draktsett absolutt retten til å skyte kan løse problemet.

For øyeblikket er Neymars stadioninntekter i Paris Saint-Germain høyere enn Ronaldo. Hvis de to blir satt sammen, må Paris Saint-Germain vurdere mye mer, enn si om han kan danne en 1 + 1 på banen. Mer enn 2 kjemiske reaksjoner.