0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Real Madrid verdsetter spillerens personlige verdi mer
21 Dec

Real Madrid verdsetter spillerens personlige verdi mer

FC Bayern München har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. De annonserte offisielt en ettårig kontraktsforlengelse for Thomas Müller. Luka Modrić klarte imidlertid ikke å få kontraktsforlengelsen levert av Real Madrid på forhånd. Han er ikke lenger en uerstattelig spiller for laget. draktsett fotball. 10 er Luka Modrićs favorittnummer, og han slutter som en gratis agent neste sommer.

Siden Real Madrid signerte Jobe Bellingham, har Luka Modrićs spilletid blitt forkortet. Luka Modrić føler intuitivt forskjellen mellom denne sesongen og forrige sesong. Nå ser han alltid kampene fra benken. Veteranene i Real Madrid er på benken for laget, og veteranene som har forlatt laget har også følelsen av å se kampen på benken. For eksempel tilbrakte også Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo og Casemiro tid på benken for laget. Cristiano Ronaldo var imidlertid ikke fornøyd med situasjonen på benken, og han ble også med Al Nassr etter fotball-VM. Casemiro vil også bli byttet av Manchester United denne sesongen. Hans skadeproblemer og sviktende form er årsakene til at laget ga opp.

Luka Modrić er også villig til å spille for Real Madrid. Han har tenkt på å bli en av få spillere i laget som kan trekke seg. Real Madrid tilbød ham imidlertid ikke en kontraktsforlengelse. Han ønsket også å spille for landslaget i UEFA-EM i fotball. Derfor vil Luka Modrić ta farvel med Real Madrid draktsett og Santiago Bernabéu Stadium som en gratis agent. Han har fortsatt æren og oppdraget til landslaget å fullføre. For øyeblikket er Luka Modrić ikke lenger besatt av å trekke seg i Real Madrid. Han forstår at det klubben verdsetter er den personlige verdien til spillerne.