0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Paris Saint-Germain trekker frem Marcus Rashford som signeringsmål
02 Feb

Paris Saint-Germain trekker frem Marcus Rashford som signeringsmål

Paris Saint-Germain liker alltid å utfordre spillere med personlighet, og laget signerte Ousmane Dembélé denne sesongen. For øyeblikket vil Paris Saint-Germain starte et nytt signeringsmål, og de begynner å like Manchester Uniteds Marcus Rashford. Paris Saint-Germain tok ikke hensyn til spillerens problemer utenfor banen, de ville bare at han skulle få ideen om å bytte draktsett fotball.

Marcus Rashford har bevist sin evne i Manchester United, og han har utmerket personlig evne. Marcus Rashfords mentale utholdenhet er faktisk ikke høy, og han har tenkt på å slå igjennom igjen med kreftene. Marcus Rashford vil ikke være bekymret for lønn. Han har fullført en godt betalt kontrakt med Manchester United. Han prøvde mange ganger å gjøre gjennombrudd og forbedringer i spillet, men han klarte ikke å oppnå åpenbar suksess. Derfor mistet Marcus Rashford sin tidligere entusiasme, og miljøet i Premier League inspirerte ham ikke. Marcus Rashford har ikke god veteranhjelp, og han liker også at Cristiano Ronaldo blir i laget. Cristiano Ronaldo er tross alt en av de mest selvdisiplinerte spillerne i fotball, og han kan drive entusiasme i lagtrening. Det var under sin tid i Manchester United at Jadon Sancho ble påvirket av Cristiano Ronaldo, og han kunne vise seg frem i Borussia Dortmund.

Paris Saint-Germains signeringsidé er veldig merkelig, og det er spenning om de kan lykkes. Påvirkningen og appellen til Paris Saint-Germain draktsett har avtatt denne sesongen, hovedsakelig fordi hjemmelagets fans er for harde. Paris Saint-Germain-fansen foretrekker lokale spillere, og spillere fra andre regioner får ikke for mye respekt. Paris Saint-Germain trenger mer tid til å observere Marcus Rashford, hans prestasjon på og utenfor banen i Manchester United er den mest ekte.

Produkter med varmt salg