0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Operasjon verdt en halv milliard euro
12 Jan

Operasjon verdt en halv milliard euro

To viktige spillere, McKenney og Dybala, ble skadet og pensjonert. Ronaldos beste partner er ikke lenger, og kroppen er utmattet. Det er veldig vondt å se på en så vanskelig tid. Heldigvis sto han opp. Han erstattet Cancelo med etiketten til Leak brother for å bli med i Juventus. Kritikken fortsatte, men i går ble han kåret til spillets beste med en som fikk 8,2 poeng etter kampen.

I dødvannet brøt Danilo iført en Juventus draktsett fotball balansen på banen med et langskudd. Før slutten av feltet sendte han bestemt en presis lang pasning til administrerende direktør i Afterburner, slik at Ronaldo ikke var frustrert på grunn av den forrige tapte utmerkede muligheten. I felten kastet han ikke bort sine mentale egenskaper CR7 som han aldri ville gi opp før i siste øyeblikk. Da det ble hørt at Danilo ville bli transformert av Pirlo til en back med et tre-senter-back-system, kommenterte mange fans som kjøpte Juventus draktsett til og med på forhånd! I gårsdagens kamp bidro Danilo med 6 avskjæringer (det beste i spillet), 1 takling, 1 klaring, 82 berøringer, 90,3%, 5 lange pasninger og 4 treff. Dataene om både lovbrudd og forsvar er perfekte.

Enten i ligaen eller i Champions League, ligger Danilos spilletid først i laget. Ligaen er i gjennomsnitt 2,1 avlyttinger, 2,4 taklinger, 1,7 klareringer per kamp, ​​og Champions League har i gjennomsnitt 2,7 avlyttinger, 3,3 stjeler og 1 per kamp. Tidsavstand. Jo mer du spiller, desto mer har du Juventus 'gamle BBC-defensive væremåte, Barzagli, og derfor har Pirlo alltid stolt på Danilo. Håper, vår fremmøte konge denne sesongen vil fortsette å stabilisere seg.