0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Nok en viktig beslutning fra UEFA
09 Dec

Nok en viktig beslutning fra UEFA

På det tidspunktet UEFA Champions League og UEFA Europa League gruppespillkampene er i full gang, kunngjorde UEFA-tjenestemenn i går kveld at en helt ny UEFA Europa Conference League, UEFA Europa Conference League, offisielt vil starte i neste sesong. Den første UEFA Europa Conference League-finalen arrangeres i Tirana, Albania i 2022.

Hva er egentlig UEFA Europa Conference League? I følge den offisielle tolkningen av UEFA er UEFA Europa Conference League UEFAs tredje nivå klubbkonkurranse etter UEFA Champions League og UEFA Cup. Dette betyr at fans som kjøper draktsett fotball etter suspensjonen av European Cup Winners ’Cup i 1999 kan se europeiske klubber. Gå tilbake til tiden med "Three Big Cups".

UEFA kunngjorde tidsplanen for hver etappe av den første UEFA Europa Conference League, fra 8. juli neste år, med 3 kvalifiseringsrunder og 1 sluttspillrunde, noe som resulterte i at totalt 32 lag kom inn i gruppespillet. På grunn av etableringen av UEFA Europa Conference League, som starter neste sesong, vil størrelsen på gruppespillet i Europa League bli redusert fra de nåværende 48 lagene til 32 lag. UEFA Europa Conference League-vinner vil være kvalifisert for UEFA Cup neste sesong. Hvis laget er kvalifisert for UEFA Champions League eller UEFA Cup, vil det overføres til andre lag. For fans som kjøper Chelsea draktsett Chelsea-skjorter, er det et supplement til europeisk geografi.