0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Manchester Citys svar på fiaskoen er å fortsette å kjøpe og kjøpe
08 Oct

Manchester Citys svar på fiaskoen er å fortsette å kjøpe og kjøpe

Før kampen, som kunne ha trodd at Manchester City spilte på Etihad hjemme i tredje runde av Premier League, tok 1-0 ledelse og svelget 5 egg, og til slutt beseiret 2-5 ved foten av Leicester City. Resultatmessig er dette den største skammen i trenerkarrieren til Guardiola, og det er kanskje ikke en. Siden han startet sin trenerkarriere med Barcelona sommeren 2008, har Guardiola overtatt superklubber som Barcelona, ​​Bayern og Manchester City. Han ledet laget sitt i 686 offisielle kamper. I går kveld var første gang han tapte 5 mål i en enkelt kamp.

33 år gamle Vardy i Leicester City draktsett fotball utførte hattrick igjen. Madison scoret et langskudd i verden. Tillimans gjorde en ny seier. Blue Foxes hadde det de ønsket seg i Etihad, og satte en laghistorie i Manchester City. Den største seieren hjemme. Leicester City vant 3 straffer i et enkelt spill og gjorde 3 straffer, og ble det første laget i Premier League-historien som scoret 3 straffer i et enkelt spill. Etter denne fiaskoen er Manchester Citys svar å fortsette å kjøpe og kjøpe.

Benfica kunngjorde offisielt at Portugals internasjonale forsvarer Ruben Dias har nådd enighet om å bli med i Manchester City. Spillerne har ankommet Manchester i går for å ha på seg Manchester City Manchester City draktsett. Ruben Diaz opprinnelige overføringsgebyr var 68 millioner euro, og en flytende bonus på 3,6 millioner euro. Maksimumsverdien av denne overføringen var 71,6 millioner euro.