0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Lukaku godtar en bot på 500 000 euro.
06 Jan

Lukaku godtar en bot på 500 000 euro.

Nylig tok Chelsea ledelsen i opinionen på grunn av Lukaku. Belgiske Warcraft ba trener Thomas og Chelsea-teamet om unnskyldning for hans kontroversielle trekk og godtok en bot på 500 000 euro. Mandag, lokal tid, hadde Lukaku kommet tilbake til laget for å trene i draktsett fotball igjen. Det ble sagt at saken ble løst perfekt, men virkningen av denne bevegelsen var fortsatt enorm.

Den spesifikke grunnen er at jeg for en tid siden, uten å varsle Chelsea og hans agent, gjorde et intervju hjemme i London. I intervjuet sa Lukaku at han ikke var fornøyd i Chelsea, og det var også noen kontroversielle kommentarer, som vakte heftig diskusjon fra omverdenen.

Som svar på denne saken, Chelseas håndteringsmetode er relativt perfekt, Chelsea og Tottenham Hotspurs League Cup semifinale pressekonferanse før kampen, Thomas avslørte at Lukaku har beklaget laget for det kontroversielle intervjuet, denne saken har blitt snudd. Publikum mener at måten Lukaku-hendelsen håndteres på er perfekt. Thomas slo ikke Lukaku i hjel med en kjepp, og ga ham en sjanse til å begå forbrytelser. Nå er det opp til Lukaku i Chelsea draktsett å gi tilbake til klubben.

Produkter med varmt salg