0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Luis Suárez-overføring inspirerer Cristiano Ronaldos tidligere lagkamerater
05 Jan

Luis Suárez-overføring inspirerer Cristiano Ronaldos tidligere lagkamerater

Inter Miami CF annonserte signeringen av Luis Suárez i slutten av forrige måned, og hans ankomst var tydelig for Lionel Messi. Overføringen av Luis Suárez inspirerte mange veteraner, inkludert Cristiano Ronaldos tidligere lagkamerater. Ronaldo draktsett er attraktiv for fansen, og hans personlige konkurranseform tiltrekker tidligere lagkamerater.

Cristiano Ronaldo vil ikke misunne Lionel Messi for å bli gjenforent med sine tidligere lagkamerater, som også vil gjenforenes i Saudi Professional League. Karim Benzema valgte Saudi Professional League i sommer, og han er ikke på samme lag som Cristiano Ronaldo. Det er mange tidligere lagkamerater til Cristiano Ronaldo, men denne tidligere lagkameraten har en tilstand. Denne spilleren er en lagkamerat av Cristiano Ronaldo i Manchester United og Real Madrid, noe som forkortet fansens spekulasjoner. De som kan ha overgangsintensjoner er Casemiro og Raphaël Varane, en av dem ønsker å komme sammen med Cristiano Ronaldo. Cristiano Ronaldo er ikke overrasket over overgangen til Luis Suárez, han vil også ønske broren velkommen til ham. Manchester United var fortsatt veldig aktive i overgangen til Casemiro sist, og han var den mest sannsynlige spilleren som ble overført.

Manchester United er mer aktive i overgangen til Casemiro, mens laget ikke har det travelt med overgangen til Raphaël Varane. Casemiro er klar over Manchester Uniteds tanker og han har ingen planer om å trekke seg ennå. Denne sesongen er Casemiros andre sesong i Manchester United, og han vil fortsatt tenke på Real Madrid draktsett. Cristiano Ronaldo vil vite hvem som kommer før fansen, som venter på gode nyheter fra Al Nassr.