0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Lionel Messi er elsket av 31 nåværende kapteiner
18 Jan

Lionel Messi er elsket av 31 nåværende kapteiner

Temaet om Lionel Messi som vinner av FIFA World Player of the Year er ikke over ennå, og han ble selv veldig overrasket. Lionel Messi deltok ikke engang på FIFAs prisutdeling, og trodde han ikke ville vinne prisen. Lionel Messi hadde bare på seg den rosa draktsett fotball som vanlig, og han og lagkameratene trente aktivt for kampen.

Selv om Lionel Messi og Erling Haaland har samme poeng i kåringen av årets spiller i FIFA World, har førstnevnte fått mer anerkjennelse fra aktive kapteiner. Kapteinene på ethvert lag har lignende erfaringer, og de kan føle mer med Lionel Messi, som også er kaptein. Mange kapteiner i små land har ingen sjanse til å spille mot Lionel Messi, og mentaliteten deres er veldig lik fansens. Disse profesjonelle spillerne som er kapteiner har imidlertid profesjonelle erfaringer som de kjenner bedre enn fansen. De kan ikke konkurrere med Lionel Messi i karrieren, men de har også grunner til å like Lionel Messi. Trenerteamet stemte for å takke Lionel Messis styrke. Hans prestasjoner i spillet erobret for mange mennesker. Lionel Messi erobret også kapteinene for mainstream europeiske lag i tidligere kamper, og de uttrykte alle sin høye anerkjennelse av ham.

Den eneste mangelen på Erling Haalands poeng er den aktive kapteinens stemme. Han fikk bare 16 UEFA-lagkapteinstemmer. Lionel Messi har 31 kapteinstemmer, et faktum Erling Haaland ikke kan overgå. Messi draktsett er fortsatt kryptert av mange rivaliserende spillere, og hans innflytelse er for bred. Erling Haaland har fortsatt en sjanse til å vinne flere individuelle utmerkelser, mens Lionel Messi er på slutten av karrieren.