0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Lampard snakker om sin spillerkarriere
27 Sep

Lampard snakker om sin spillerkarriere

Lampard er en Chelsea -stjerne, og han er også hovedtrener før Tuchel overtok Chelsea. Mange fans liker å bruke draktsett fotball til trenerteamet. Resultatene fra det berømte trenerteamet er forskjellige, som Barcelona -stjernen Guardiola, som har seks titler like etter at han hadde trent gigantene for første gang. Real Madrid -stjernen Zidane trente Real Madrid og oppnådde også påfølgende Champions League -bragder.

Lampard mislyktes som hovedtrener, men Lampard, som spilte fotball, var veldig effektiv. Lampard har også vært godt informert gjennom hele karrieren og lest utallige mennesker. I følge en rapport 25. september ble Lampard intervjuet og snakket om den sterkeste motstanderen han har møtt i karrieren. Han nominerte Messi og Ronaldo. Blant dem er Messi den første personen han noen gang har møtt. Han er en spiller som jobber hardt for Messi draktsett.

Lampard har sin egen forklaring på dette. Han sa at da han møtte Ronaldo, hadde han ikke nådd toppen. Lampard sa: Jeg kan ikke nekte for at Ronaldo er en god spiller, han har en avgjørende rolle i spillet. Men jeg har aldri spilt mot Ronaldo, Ronaldos topp er Real Madrid. Så jeg kan ikke kommentere Ronaldo. Jeg spilte for Chelsea og Ronaldos Real Madrid har aldri spilt i Champions League.