0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Karrierenes forbannelse ...
17 Nov

Karrierenes forbannelse ...

Denne runden i UEFA Europa League Portugal mot Frankrike er høydepunktet. I henhold til konkurransesystemet er hver gruppe kvalifisert til å kvalifisere seg til utslagsrunden. De to lagene har samme poengsum før kampen. Det kan sies hvem som vinner og hvem som går videre i dette spillet. Deschamps brukte Kanter, Pogba og Rabiot, samt Hernandez, Varane, Kim Bloomberg og Pavals "4 sentrale forsvarere" for å matche midtbanen.

I begynnelsen av spillet fikk den franske midtbanelinjen med både offensive og defensive evner og sterk mobilitet fortsatt gode resultater. Så snart Rabiot kom opp, ga han presidenten det første trekket. Med motstanderens målrettede forsvar kan Cristiano Ronaldo iført en portugisisk draktsett fotball knapt få ballen i hjertet. Detaljene er ikke vanskelig å se at Deschamps har arrangert spillerne spesielt for å fokusere på å vokte nøye i løpet av scenen når presidenten trekker seg tilbake ballen og beveger seg fremover uten ballen. Selv om Cristiano Ronaldo trekker seg tilbake til backcourt for å fange ballen, vokter Kanter også tett midtbanen ... Til slutt, med Kanters mål på 54 minutter, beseiret det franske laget Portugal 1-0 og avanserte for å gå videre fra gruppen for å bryte gjennom finalen i finalen.

Cristiano Ronaldo klarte ikke å skjule skuffelsen etter kampen. Han sa at UEFA kan være som en vennskapskamp, ​​men etter hans mening er viktigheten av å ha på seg landslaget Portugal Portugal VM draktsett som VM. Presidentens 6 offisielle kamper mot Frankrike varte i 438 minutter, verken med mål eller assist. Fra semifinalen i verdenscup 2006 mot Frankrike ledet av Zidane, Henry og Vieira, til den talentfulle Gaul Roosters i dag. , Ronaldo kan fortsatt ikke knekke denne forbannelsen.