0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Juventus vil gjenoppbygge oppstillingen
29 May

Juventus vil gjenoppbygge oppstillingen

Selv om Florentino Pérez Rodríguez personlig inviterte ham for to måneder siden og fikk en samtale fra Inter Milan-sjef Marotta for noen dager siden, bestemte Massimiliano Allegri seg for å returnere til Juventus. I følge Juventus og teamreporter Romeo Agresti har Allegri signert med Juventus. Her forberedte vi draktsett fotball.

Deretter må Massimiliano Allegri gjenopprette oppstillingen for Juventus. Skira la til at Massimiliano Allegri håper å introdusere en offensiv midtbanespiller med forsiden sentrert mot Ronaldo og Dybala i nr. 7- Juventus draktsett. Overføringsekspert DiMazio avslørte at kaptein Chiellini, med kontraktens utløp i sommer, med Allegis retur vil bestemme seg for å fornye.

Den italienske overføringseksperten Schila avslørte at Agresti signerte med Juventus til 2024, med en årslønn på 9 millioner euro. Denne gangen vil Massimiliano Allegri ha absolutte rettigheter som Fergusons opprinnelige Manchester United-rettigheter. Cherubini vil samarbeide med Agresti i rollen som sportssjef. arbeidsplasser.