0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
José Mourinhos nye mål blir en hemmelighet
25 Jan

José Mourinhos nye mål blir en hemmelighet

José Mourinho er den første hovedtreneren som har fått sparken denne måneden. Han ble sparket av AS Roma. Hovedårsaken er AS Romas dårlige resultater, etterfulgt av José Mourinhos misnøye med ledelsens beslutninger. José Mourinho har nå tid til å hvile etter å ha tatt farvel med den røde draktsett fotball.

José Mourinho har ikke hastverk med å finne jobb, han trenger fortsatt fri for å gjøre justeringer. José Mourinho har definitivt sine egne planer, og hans nye mål forblir en hemmelighet. Mange stiller spørsmål ved José Mourinho, men suksessen hans kan ikke kopieres av andre. Han var en gang den mest selvsikre hovedtreneren, og nå møter han fortsatt utfordringer i trenerkarrieren. José Mourinho kan ikke bli likt av alle, han vil bare ta valg i henhold til sine egne ideer. Mange fans liker José Mourinho, og de vil også like laget han leder. Når det gjelder fans som ikke liker José Mourinho, vil han ikke ta hensyn til eventuelle misfornøyde kommentarer. José Mourinho vet at han ikke trenger å forklare tankene sine til noen, han må ta det riktige valget igjen.

Ankomsten av José Mourinho vil bringe mye oppmerksomhet til laget, og AS Roma er et av lagene som vil dra nytte av det. José Mourinho og Cristiano Ronaldo er i samme situasjon. Deres avgang fra Real Madrid var ikke jevn. José Mourinho trente også Real Madrid, men etter at han sluttet fortsatte han å trene nye lag. Real Madrid draktsett vil ikke bli hos noen lenge, ikke engang hovedtrener José Mourinho. Og José Mourinho vil ikke angre på at han forlot AS Roma, han vil kjempe igjen for en ny begynnelse.