0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Hvor vil Ronaldo spille
27 May

Hvor vil Ronaldo spille

I sommer er presidenten og det portugisiske landslagets europacup-reise. Ingen vet hva som vil skje i fremtiden. Den eneste sikkerheten er at Ronaldos spill virkelig blir sett en kamp mindre. Uansett hvilken draktsett fotball han bruker, kan vi gjøre det. Bare verne om.

Faktisk, på slutten av hver sesong, vil presidenten legge ut en lang oppsummering av sesongen på sosiale medier. Ronaldo forklarte at hans personlige jakt ikke er å jage poster, men å jage ham. Han har fullført målene som er satt for seg selv i Italia og gjennomgått de nylige prestasjonene. Premier League, La Liga, Serie A kollektiv og individuelle hedrer Grand Slam, og takket være støtten fra fansen og spillerne som har kjøpt Juventus draktsett hele veien, er dette drivkraften i Ronaldos innsats.

Før og etter sesongsammendragssammenligning er det både personlig sammendrag og lagsammendrag. I år har Ronaldo oppnådd en personlig milepæl i karrieren og nådd et lite mål for seg selv. Innholdet handler mer om ham selv. Hvis du ser nøye på presidentens lange sammendrag av de siste tre sesongene, ser det ut til at de alle kan betraktes som Ronaldos avskjedserklæring til Juventus.