0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
FC Bayern München offisielle sosiale medier følger Lionel Messi
11 Jan

FC Bayern München offisielle sosiale medier følger Lionel Messi

Lionel Messis personlige sjarm har tiltrukket seg oppmerksomheten til FC Bayern Münchens offisielle sosiale medier. Han har virkelig blitt anerkjent av for mange klubber og spillere. Lionel Messi hyllet Franz Beckenbauer på sosiale medier, men FC Bayern München-tjenestemenn oppdaget at de ikke fulgte ham. FC Bayern Münchens offisielle sosiale medier har en ekstra spiller, og stadionet deres har også en samling av Lionel Messis draktsett fotball.

Fansen og spillerne til det tyske fotballaget avviser ikke Argentinas fotballag. I stedet ser de på hverandre med takknemlighet. Fansen til det tyske fotballaget vil ikke være like irrasjonelle som fansen til Frankrikes fotballag for menn. Det var for mange kontroverser etter FIFA-VM. Tysklands landslagslegende Lothar Matthäus sa ofte at når lagets ytelse ikke er god, se mer på samholdet til det argentinske fotballaget. Lothar Matthäus og Diego Maradona er rivaler som beundrer hverandre, og de er også veldig gode venner utenfor banen. Diego Maradona sa til og med at Lothar Matthäus var den sterkeste motstanderen han noen gang har møtt i karrieren. Etter Diego Maradonas død sørget Lothar Matthäus over tapet av en venn med stor personlig sjarm. Franz Beckenbauer og Diego Maradona var heller ikke spillere fra samme tidsalder. Som hovedtrener beundret han Diego Maradona i sin beste alder.

Tyskland selv mangler individuelle spillere med allround-egenskaper på toppnivå. Enten det er det tyske fotballaget eller FC Bayern München, er de veldig forsiktige med å spille og velge spillere. Lionel Messis karriere er skjebnebestemt til å savne FC Bayern München draktsett, men han vil fortsatt hylle motstanderens legende. Det er ikke overraskende at FC Bayern München-tjenestemenn følger Lionel Messi på sosiale medier, de roser alle hverandre.