0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Et helt år, fra 14. til leder!
25 Nov

Et helt år, fra 14. til leder!

Mourinhos møte med Guardiola er den mest sett gruppen av trenere i verdensfotballen det siste tiåret. Akkurat som de to superstjernene til Ronaldo og Messi er kjent som "dobbel arroganse", har Guamu også blitt snakket om av fans som kjøpte draktsett fotball som fienden i coachinglivet. Fra perspektivet til fotballferdigheter og taktikker har de utført to helt forskjellige fotballstiler, forfalskning og passering og kontroll, til det ekstreme, og de er alle mestere blant mestere.

Kampen på Tottenhams nye White Hart Lane tidlig i morges var den 24. kollisjonen mellom Mourinho og Guardiolas trenerkarriere. I de 23 første samtalene hadde Guardiola overtaket med 10 seire, 7 uavgjorte og 6 tap. Men Mourinho hadde den siste latteren på denne dagen. Magic Bird traff Guardiola to ganger med sitt beste kjappe motangrep, og vant den 24. duellen mellom de to på standard Mourinho-måte. Tottenham også å midlertidig heve seg på toppen av Premier League-tabellen.

Magic Birds største transformasjon til Tottenham er ikke topplasseringen, tross alt er dette bare midlertidig. Den største forandringen for Mourinho er å gi Tottenham-spillerne en vinnermentalitet, og å kunne vinne noen såkalte "stygge" kamper, slik at fans som kjøper Tottenham Tottenham Hotspur draktsett virkelig kan se håp om mesterskapet. Den nye sesongens Premier League-tittelkamp, ​​hete torner, er absolutt ikke å ignorere.