0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Er Messis status normal?
31 Dec

Er Messis status normal?

Folk må være den samme personen, uansett hvor avansert moderne teknologi er, er det umulig å kontrakte Messi i hemmelighet, ikke sant? Når det gjelder statusen til «Ligue 1 Messi» ikke er like god som «La Liga Messi», så er Messi gammel, og den 34 år gamle Messi kan ikke sammenlignes med den forrige Messi.

La oss snakke om Ronaldo, som nå har på seg en Premier League- draktsett fotball, ikke er ulik Ronaldo i La Liga eller til og med Ronaldo i den tidlige Premier League, ikke sant? Selvsagt er økningen i Messis alder bare en av dem, og mentalitetsforandringen er også en av dem. I Paris Saint Germain er Messi mer tilbøyelig til å ikke ha lyst eller glede av fotballmentalitet. Nivået til Ligue 1 kan virkelig ikke gå inn i Messis visjon, som er Champions League-spillet. Det er Messi verdig å gå alt ut. Tross alt er ikke Messis 1 mål på 11 Ligue 1-kamper og 5 mål i Champions League på samme nivå.

Messi er tross alt gammel og har begrenset fysisk form, så han må velge mellom ulike arrangementer. For Messi, for å forberede seg til Argentinas VM-kvalifiseringskamper og Paris Saint Germains Champions League, er det forståelig å velge å spare energi i Ligue 1 League. Dessuten har Messi ingen tidligere erfaring med å spille Ligue 1. Derfor er ikke Messi i Ligue 1 like god som Messi i La Liga. Det er helt normalt. Hva synes du om å kjøpe en Paris Saint-Germain draktsett?

Produkter med varmt salg