0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Er Maguire egnet for Manchester United-kaptein
15 Nov

Er Maguire egnet for Manchester United-kaptein

Den siste Manchester United har vært en begivenhetsrik sesong. Resultatene av spillet var ikke tilfredsstillende. Alle bør fokusere på Maguire, kapteinen som representerer Manchester United-trøya. Jeg må si at hans siste prestasjon i Manchester United ikke var særlig tilfredsstillende. Manchester United-fans angrep ham. Også mer. Hvorvidt han kan være kvalifisert for stillingen som kaptein for Manchester United- draktsett fotball er et spørsmål som mange diskuterer.

I verdensforberedelsene slo England Albania 5-0, og sikret i utgangspunktet topplasseringen i gruppen. Maguire åpnet scoringen med en heading i første omgang, men feiringen etterpå vakte mye kontrovers. Men for Maguires kritikk er det ingen grunn til å holde på. Det er sant at hans nylige opptreden i Manchester United faktisk har gjort mange feil på lavt nivå, men det er også et problem med lagets forsvar. Alle er ansvarlige. Du kan ikke bare sette pinnen på hodet til Maguire. . La oss dra til for å kjøpe en Manchester United draktsett for å støtte dem.

Vi kan faktisk ikke nekte for at den nylige underprestasjonen til Manchester United har en stor grunn knyttet til Maguire, men det vi håper mer er å se oppmuntringen fra fansen etter fiaskoen. Kanskje dette vil ha bedre effekt? Hvorfor prøver vi det ikke.