0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Džeko alt er mulig
08 Oct

Džeko alt er mulig

Džeko, som har vunnet de gylne støvlene i Serie A, vant den beste spilleren i Serie A forrige sesong og ble valgt til det beste laget i Europacupen. Han har ingen fordel i alder, men han beviser likevel igjen med styrken i draktsett fotball denne gangen. Siden starten av den nye sesongen har imidlertid Džeko, som kom til Inter Milan med 2 millioner euro, ikke bare forklart at kvaliteten er billig, men også satt opp banneret for veteranudødelighet på sin egen måte.

Data er den beste støtten for meninger: Inter draktsett nr. 9 gir spissen en opplevelse av et oppdrag for å score mål, og Džeko er intet unntak. Denne sesongen har Džeko gjort 5 starter og 2 innbyttere, og har bidratt med 6 mål og 1 assist. Hvis du er mer intuitiv Hvis han leder Serie A -poenglisten, har han i gjennomsnitt gitt et mål hvert 87. minutt i den nye sesongen.

Han er en veteran. Han testet sin fysiske form i dobbeltkamper i uken, og han angret ikke eller angret på erstatningsarrangementet. For eksempel, i kampen mot Sassuolo, kom han nettopp fra benken med en heading i bare 1 minutt for å utligne poengsummen, og 20 minutter senere. Lagde et straffespark for forbikjøringspoengsummen. Džeko i tilstanden "mikrobølgeovn" er virkelig gammel og pen.