0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Drømmen er alltid under føttene dine
24 Dec

Drømmen er alltid under føttene dine

I et nylig show hvor Ronaldo og Ferguson deltok sammen, tror jeg mange fans har sett den offisielle intervjuvideoen til Ronaldo og Ferguson og følt den fulle varmen fra fotballfaren og -sønnen. Dette forholdet mellom far og sønn i fotball rørte alle igjen i dette øyeblikket.

Akkurat som da Ferguson signerte ham, hadde Ronaldo på seg Manchester United nr. 7- draktsett fotball og drømte om å sette seil, og nå fortsetter han å drømme i drømmeteateret. Jeg må si at det har skjedd mye i Manchester United dette kvartalet. Det samlede resultatet av spillet var ikke særlig tilfredsstillende. Mange av dem stilte også spørsmål ved Ronaldo, men de modige er ikke redde for rykter og har bevist det for verden med praktiske handlinger gang på gang.

I intervjuet nevnte Ferguson spesifikt at det å være hovedtrener er det mest spennende i begynnelsen av spillet, og du kan være den samme som Ronaldo i fremtiden. Ronaldo smilte i showet og svarte på Ferguson-muligens trener. Å være trener er tross alt fortsatt en langsiktig ting for Ronaldo iført Manchester United draktsett. For tiden fokuserer han fortsatt på målet han forfølger som spiller. Akkurat som han videresendte essayet til intervjuet mellom de to på ins, aldri slutt å drømme. Nå er 36 år gamle Ronaldo fortsatt kongen, og Ferguson forventer at Ronaldo blir hovedtrener, vi får vente og se.

Produkter med varmt salg