0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Det er kjedelig å sparke slik
22 Dec

Det er kjedelig å sparke slik

Juventus og Atlanta gikk sammen for å iscenesette en offensiv kamp, ​​den offensive og defensive rytmen har blitt akselerert med flere hestekrefter enn vanlig, og intensiteten i konfrontasjonen er også den samme. Pirlo gjorde flere posisjonsjusteringer i startoppstillingen i dette spillet. Ved å utnytte Arturs offensive organisasjonsevne for å forbedre kvaliteten på midtbanen og backcourt-berøringer, for å takle den vanvittige pressingen av Atlantas frontbane, og etter at ballen smidig passerte til frontbanen, angrep Cristiano Ronaldo og Morata, iført Juventus draktsett fotball, motstanderens forsvar frontalt.

Da kampen var 27 minutter ble Artur skadet, og Pirlos distribusjon før kampen ble fullstendig forstyrret. Atul skadet kneet i kampen, og uttrykket hans var veldig smertefullt da han landet. Den brasilianske midtbanespilleren har 22 berøringer og 18 pasninger på en begrenset periode, og blir dermed lagets viktigste utgangspunkt. Selv om kort tid etter utgangen åpnet Juventus scoringen med Chiesas eventyrball, men Rabiot, som kom fra benken, reflekterte ikke effekten av Atuls tilstedeværelse.

I møte med motstanderens grove spill viste Juventus bare ett såret, og det var ikke en alvorlig skade, det kan bare sies å være ekstremt heldig. Pirlo må også møte et punkt, hvordan man kan justere oppstillingen under den intensive tidsplanen, dette spillet kan se Cristiano Ronaldo og Quadrado iført Juventus Juventus draktsett er utmattet, bare McKenney har evnen til å konkurrere med motstandere på midtbanen. Når den støtende kamingen ikke er ideell, vil de bli ledet av motstanderen.