0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Den legendariske karrieren til Manuel Peter Neuer
31 Mar

Den legendariske karrieren til Manuel Peter Neuer

Hvis 71% av jordoverflaten er dekket av vann, er de resterende 29% dekket av Manuel Peter Neuer- draktsett fotball! Manuel Peter Neuer startet en legendarisk karriere i verden. Høy, men smidig, Manuel Peter Neuers naturlige intuisjon og rike spillopplevelse har alltid gjort det mulig for Manuel Peter Neuer å stoppe høit truende skudd plutselig.

Utmerket mållinjeteknologi og spillintelligens har også blitt et sentralt element for Neuer å omdefinere keeperens posisjonsegenskaper. I lang tid har "Sweeper" vært kjent for sine presise lange pasninger og frikast, og hans omfattende trekk får ofte motstanderen til å føle at han er mindre enn en spiller. Evnen til "Nuo forward" til å angripe direkte fra back-banen gjør ham til en perfekt tolkning av muligheten for at keeperen blir den første offensive spilleren i FC Bayern München draktsett.

8 Bundesliga-titler, 6 tyske cuptitler, 2 Big Ears Cup-titler ... Siste sesong vant Bayern München 6 titler, og bare ett puslespill i den profesjonelle Grand Slam kan brukes til europacupen. Jeg håper vår beste keeper i verden vil gå i oppfyllelse i sommer!