0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
De 10 dyreste transaksjonene i Winter Window
26 Jan

De 10 dyreste transaksjonene i Winter Window

Dette er sannsynligvis det mest øde vinteroverføringsvinduet i historien. Det vil gå en uke før vinterovergangsvinduet 2021 vil være stengt, men de nåværende Premier League-tjenestemennene kunngjorde bare en håndfull vinteravtaler. I BIG6-laget satte den 18 år gamle Amade Diallo, som ble signert av Manchester United for 21 millioner euro, på Manchester United draktsett fotball og ble avsluttet av sommervinduet; Arsenal lånte den australske keeperen Matthew Ryan fra Brighton i et halvt år; Manchester City signerte 18 år gamle Philip Stevanovic fra Partizan Beograd for å sette på Manchester City Manchester City draktsett, som er en fremtidig overgang.

I tillegg har ikke BIG6-laget noen eneste signeringer. Overgangene til andre lag i Premier League fullføres for det meste i form av visumfritt eller lån. Det er veldig få transaksjoner som betaler ekte penger.

Situasjonen i Serie A, La Liga, Bundesliga og fransk Ligue 1 er i utgangspunktet den samme. I hele den europeiske ligaen har Ajax signert Alli fra West Ham, og overgangssummen er 22,5 millioner euro. Det var bare tre transaksjoner med en verdi på mer enn 20 millioner euro. Dette viser at virkningen av epidemien på den europeiske ligaen er at Real Madrid og Barcelona ikke beveger seg.