0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Cristiano Ronaldo minner mange fans om Real Madrid
28 Dec

Cristiano Ronaldo minner mange fans om Real Madrid

Cristiano Ronaldo vil ikke savne oppmerksomheten til fansen for lenge. Han er favoritt som toppscorer. Den 38 år gamle Cristiano Ronaldo har nok en gang tiltrukket seg oppmerksomheten til media og fans. Han vil minne mange fans om Real Madrid. Tenåringene som en gang hadde på seg den hvite draktsett fotball hadde alle sine egne forskjellige situasjoner.

De er toppoppstillingen som skapte Real Madrids fire mesterskap på fem år, og de er også en av de beste lagoppstillingene i lagets historie. Selv om Cristiano Ronaldo for lengst har tatt farvel med Real Madrid, er han fortsatt lagets legendariske skytter. Siden 2018 har Real Madrids meritterte spillere gradvis sluttet, og kun Toni Kroos og Luka Modrić spiller fortsatt for laget. Gareth Bales fart overrasket motstanderne, og han var den første superinnbytteren som scoret to mål i UEFA Champions League-finalen. Karim Benzema er Real Madrids beste støttespiller, og han er også lagets helt under nedturen. Iker Casillas er spilleren med mest potensial, og hans prestasjon har de beste ønsker fra fansen. Toni Kroos, Casemiro og Luka Modrić er alle de beste midtbanespillerne i fotball og de er en av nøklene til lagets mesterskap.

Marcelo er den beste lagkameraten med Cristiano Ronaldo, og han er også den beste spåmannen til Real Madrid. Daniel Carvajal kom tilbake til Real Madrid for å bryte farens tvil, og han erobret også Santiago Bernabéu Stadium-fansen. Raphaël Varane, geniet fra Lens, overlot sin beste karriere til Real Madrid. Sergio Ramos elsker å kysse Real Madrid draktsett og han er også lagets legendariske kaptein. Keeper Keylor Navas får toppspissene i Europa til å fortvile, mens Cristiano Ronaldos 451 mål i Real Madrid får motstanderens målvakter til å fortvile.