0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Bayern går videre til kvartfinalen i Champions League!
22 Mar

Bayern går videre til kvartfinalen i Champions League!

I andre runde av Champions League 1/8 finalen sitter draktsett fotball Bayern München hjemme mot Lazio. I første halvdel av kampen i det 30. minutt trakk Muric Gretzka ned i sekstenmeteren og dommeren pekte på straffemerket. Lewandt tok straffen, og etter en oppkjøring bedratt Reina, hadde han en polsk spiss i sin FC Bayern München draktsett for å skyve venstre nederste hjørne, og han gjorde det på en gang! 1-0! Bayern leder.

Etter pause gikk hjemmelagets offensiv igjen i det 73. minutt. Shubo Mortin mottok en skrå pasning fra Alaba, kjørte ballen alene til målet bevoktet av Reina, og lyktes i et skudd med høyre fot! 2-0! I andre omgang av kampen tok Pereira et frispark fra forretten og droppet det til sekstenmeteren. Parolo, som bakla på bakerste punkt, scoret med hodet, 2-1, og Lazio hentet et mål. På slutten av kampen slo Bayern München Lazio 6-2 i de to siste rundene.

Vi gratulerer Bayern for vellykket kvalifisering til Champions League-kvartfinalen, og vi ser frem til flere spennende kamper fra Bayern Münchens spillere.