0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Bayern München har vunnet alle fire kampene og gikk videre til 16-delsfinalen i Champions League.
24 Nov

Bayern München har vunnet alle fire kampene og gikk videre til 16-delsfinalen i Champions League.

I den fjerde runden av sesongens Champions League E-gruppe spilte Bayern München mot S.L. Benfica hjemme. De to sidene av spillet brakte oss en fotballfest og la oss se sjarmen til fotball. I første halvdel av kampen scoret Lewandowski hundre milepæler i Champions League + assists + tapte poeng, noe som gjorde fansen gal. Det får også Bayern München- draktsett fotball til å skinne igjen.

Etter 90 minutter av kampen stolte Bayern München på Lewandowskis hat-trick og Sane og Gnabrys mål for å beseire motstanderen med en score på 5-2, og sikret Champions Leagues topp 16-kvalifikasjoner to runder på forhånd. Lewandowski innledet sine 100 Champions League-milepæler i denne kampen. I sine første 100 Champions League-kamper scoret Lewandowski 81 mål, og overgikk Ronaldo og Messi for å skape en ny rekord.

Til slutt fikk Bayern München 5-2S.L. Benfica, Bayern München vant alle fire kampene og avanserte til topp 16 i Champions League. Bayern München kan sies å være full av vitalitet den siste tiden. La oss fortsette med denne typen lykke til! Nettsiden vår lanserer også de nyeste FC Bayern München draktsett. De som er interessert kan sjekke det ut.