0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Agüero er i ferd med å forlate fotballen på grunn av sykdom
22 Nov

Agüero er i ferd med å forlate fotballen på grunn av sykdom

De siste nyhetene kommer etter Barcelonas 1-0-seier over RCD Espanyol. Men Barcelona fikk også en dårlig nyhet, Barcelona-spissen Agüero har bestemt seg for å trekke seg, han vil holde en pressekonferanse neste uke for å kunngjøre. I Barcelona VS Alaves-kampen 30. oktober ble Agüero, ikledd en draktsett fotball, byttet ut på grunn av et hjerteproblem. Barcelona kunngjorde da at Agüero hadde arytmi og ville våpenhvile i tre måneder.

Den 33 år gamle Agüeros hjerteproblemer var mer alvorlige enn først antatt, noe som kan føre til at han avslutter karrieren for tidlig. Agüero kom til Barcelona som en gratis agent i sommer og spilte 5 kamper denne sesongen, og scoret et mål i det nasjonale derbyet mot Real Madrid. La oss kjøpe en Manchester City draktsett stille for å støtte ham!

Før han begynte i Barcelona, ​​tilbrakte Agüero 10 strålende år i Manchester City. Han spilte 390 ganger for Manchester City og bidro med 260 mål og 73 målgivende pasninger. Han er Manchester City-lagets historie med målscorer. Den nylige sykdommen har hatt en viss innvirkning på ham. Etter at han begynte i Barcelona, ​​var resultatene ikke veldig tilfredsstillende, men resultatene hans i fotball er strålende.