0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
7 mål i et enkelt spill!
13 Sep

7 mål i et enkelt spill!

Premier League-sesongen 2020-21 startet i går. De 4 kampene på den første kampdagen var strålende. Åpningsspillet Arsenal beseiret Fulham 3-0. Nye hjelpemidler William og Gabriel presterte bra; Crystal Palace 1-0 Lectra Southampton, Newcastle fikk med seg en rekke nye spillere for å vinne 2-0 borte fra West Ham United.

Konfrontasjonen mellom forsvarende mester Liverpool og Leeds United er høydepunktet i denne runden. De to største ligamestrene har utviklet ballen og scoret 7 mål på 90 minutter. De røde kan vinne 4-3 knepent. White Rose, som kom tilbake til Premier League etter 16 års fravær, har vunnet kjærligheten og respekten til flere og flere fans som kjøpte draktsett fotball under ledelse av Bielsa.

Dette er første gang i Premier League-historien som starter i september. Fulham VS Arsenal ble ligaåpningen. I opp- og nedturer av det 90 minutter lange spillet, hvis det er Liverpool-fans som kjøper Arsenal draktsett på Anfield, vil de definitivt gi Leeds applaus. Bielsa har en oppstilling verdt under 120 millioner euro, ikke sammenlignbar med Liverpool. Onkel Zack hyllet Leeds United etter kampen: "For et fantastisk spill, for en flott motstander, sa jeg før kampen, de vil slite 100% mot dem, Leeds United er et spesielt lag."