0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
6 100+! Cristiano Ronaldo: knytte legenden?
14 Nov

6 100+! Cristiano Ronaldo: knytte legenden?

Cristiano Ronaldo kom av benken for å passere og scoret fortjenesteverdige prestasjoner. Totalt antall mål i karrieren nådde 746, noe som kan sammenlignes med den legendariske Puskas. Måten å score mål er CR7-flymodus vi er kjent med. Portugal oppnådde endelig en 7-0 seier! Cristiano Ronaldo scoret det 102. målet i det portugisiske landslagets karriere, bare borte fra landslagets toppscorer, Ali Daei (109 mål). Med et gap på 7 mål, ifølge presidentens nåværende tilstand, ser toppmøtet ut til være innen rekkevidde.

Ser jeg tilbake på presidentens 168 internasjonale A-nivå kamper i det portugisiske landslaget, 52 mål på 118 kamper før fylte 30, og 50 mål på 50 kamper etter fylte 30! En fremover som passerer 30 år betyr en lavkonjunktur. Presidenten brukte praktiske handlinger for å tolke hva som er omvendt vekst. Det betyr også at presidenten støttet Portugal gjennom de vanskeligste årene. Det kan til og med sies at han måtte reversere veksten. Det han kom med på landslaget er imidlertid mer enn bare mål. Portugal mangler ikke genier. Det er en ukes Champions League-spiller Diogo Jota til venstre, Red Devils-superstjernen til høyre, og Manchester City-midtbanespilleren basset og potensial etter 00. Rising star Felix. Det presidenten må gjøre er å lede dem til å vokse på banen og ta det portugisiske landslaget til et annet nivå.

Angående de nylige ryktene om Ronaldos avgang fra laget, uttrykte det italienske navnet Fabrizio Romano Juventus 'tillit til å holde Ronaldo i Juventus draktsett fotball og la til at hvis dette ikke er epidemien, vil laget bringe Pogba tilbake til Torino Sett på Juventus Juventus draktsett.