0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
200 millioner signering er fullført!
05 Sep

200 millioner signering er fullført!

Det europeiske overføringsmarkedet innledet en natt med opp- og nedturer. Chelsea signerte offisielt den tyske lederen Haverts, med en overgangsavgift på 62 millioner + 8 millioner flytende. The Blues har brukt mer enn 200 millioner pund i overføringen i sommer. Messi utstedte en uttalelse som kunngjorde at han ville bli hos laget den nye sesongen. Arsenal-tjenestemenn kunngjorde fornyelsen av Ceballos for en sesong, West Brom signerte vingen Deangana.

Chelsea fortsatte sin aggressive kjøpsreise og signerte den tyske geniale midtbanespilleren Kai Havertz fra Leverkusen. De to sidene signerte en femårs kontrakt. Den 21 år gamle Havertz er leder for den nye generasjonen tyske internasjonale fotballspillere. Han ble valgt ut på landslaget i 2018. Forrige sesong spilte han 45 kamper i en Leverkusen draktsett fotball og bidro med 18 mål og 9 assist.

Den grunnleggende overføringsavgiften for Haverts er 62 millioner pund, med en flytende klausul på omtrent 8 millioner pund. Leverkusen satte først en pris på £ 72 millioner for Haverts og ba også om en flytende klausul på £ 20 millioner. Havertz var veldig glad for å ta på seg Chelsea draktsett og bli medlem av Chelsea. Han la igjen en selfie på Stamford Bridge. Havertz er den sjette signeringen av Chelseas første lag i sommer. Før dette hadde de blå allerede annonsert Ziyekh, Werner og Chilway. Med tillegg av Er, Marang Sar og Thiago Silva overstiger overgangsavgiften for seks spillere 200 millioner pund. Chelseas styrke og dybde i oppstillingen har økt kraftig. Og i keeperposisjonen kan Chelsea også ha signeringsbevegelser. Tidene er forskjellige, Abramovich transfiserer fortsatt Chelsea. Hvem liker ikke denne typen sjef?